Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen handler om hvordan Gokall Drift AS samler inn og bruker personopplysninger om deg. I vår personvernerklæring finner du mer informasjon om behandling av personopplysninger. Under finner du også kontaktinformasjon dersom du har spørsmål eller vil kreve innsyn. Vi behandler dine personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende norske personopplysningsloven, herunder GDPR.

Hvem er behandlingsansvarlig?

Gokall Drift AS ved daglig leder Gunnar Ottervik.

Hva er formålet?

Vi bruker verktøy for innsamling av data på nettsiden vår.

Gokall Drift AS behandler personopplysninger på grunnlag av samtykke fra deg. Ditt samtykke er nødvendig for bruk av våre og tredjeparts produkter og tjenester. Samtykket omfatter ikke behandling av personopplysninger utover de formål som fremgår av samtykket og denne personvernerklæringen. Dersom registrerte personopplysninger ønskes benyttet til andre formål enn det som dekkes av samtykket, vil du bli kontaktet.

Hvilke personopplysninger behandles og hvor hentes de?

Du kan velge å gi oss din kontaktinformasjon (navn, adresse, e-post, telefon) ved å ta kontakt med oss. Vi bruker e-postadressen vi har registrert for utsendelse av tilbud og kommunikasjon med deg dersom det er nødvendig for opprettholdelse av tjenesteleveranse.

Vi registrerer generelle opplysninger om brukermassen på nettstedet vårt gjennom Google Analytics. Dette forteller oss blant annet hvor mange som besøker siden vår og hvilke sider som besøkes. Vi ser derimot ikke på informasjonen til enkeltbrukere – og har heller ikke mulighet til å samle inn informasjon om enkeltbrukere.

Dersom du er «Gokall-venn» har du oppgitt navn, adresse, e-post og telefon. Vi lagrer dette så lenge du er medlem, og benytter informasjonen til å kontakte deg i forbindelse med produkter, tjenester, kampanjer og tilbud.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

Det er frivillig å oppgi personopplysninger til Gokall Drift AS. Du som person har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av dine personopplysninger.

Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Personopplysninger deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Gokall Drift AS bruker underleverandører til utvikling og vedlikehold av nettsiden. Disse underleverandørene kan behandle personopplysninger på vegne av Gokall Drift AS, men vil ikke kunne bruke disse opplysningene til eget formål.

Vi deler informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

Underleverandører

Google Analytics

Gokall Drift AS benytter seg av Google Analytics – en webanalysetjeneste levert av Google, Inc. Verktøyet gir oss statistiske rapporter som brukes til å analysere og forbedre brukervennligheten på nettstedet.

For å måle bruken av nettstedet samler Google Analytics inn informasjon via informasjonskapsler (cookies). Dette er tekstfiler som lagres i minnet til nettleseren til de som besøker nettstedet.

Google Analytics samler også inn IP-adressene til brukerne av nettstedet. En IP-adresse er en unik identifikator som blir tildelt hver enkelt enhet som kobles til Internett. Google Analytics må hente denne informasjonen for å kunne skille brukere fra hverandre. Etter innsamlingen anonymiseres IP-adressene slik at besøkende av nettstedet ikke kan spores tilbake til en bestemt maskinvare eller enkeltperson.

Vi lagrer denne informasjonen:

  • Hvilken nettleser som brukes
  • Hvilke sider som besøkes
  • Hvor lenge brukeren er på nettsiden
  • Hvilken nettside brukeren kom fra

Google Tag Manager  

Vi benytter Google Tag Manager for å kunne samle og administrere ulike publiserte kodenutter (tags) på gokall.no. Taggene er eksempelvis for konverteringssporing og markedsføring, samt forbedret brukeropplevelse av nettsiden.

Google Ads 

AdWords (Google Ads) er Googles annonsesystem. Med Google Ads kan annonsører nå personer som aktivt søker etter deres produkter eller tjenester i Googles søkemotor. Annonsene vises som en sponset lenke i høyremargen eller toppen av søkeresultatet på Google. Annonser som er vurdert som spesielt relevante, kan også vises i en ramme over søkeresultatet.

WPForms i WordPress

Vi benytter en tredjepartsutvidelse gjennom nettstedsleverandøren vår WordPress, WPForms, slik at du kan benytte de ulike kontaktskjemaene som ligger på nettsiden.

Her kan du bli bedt om å oppgi:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Adresse
  • Postnummer
  • Poststed

Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

Vi oppbevarer personvernsopplysninger om deg så lenge det er nødvendig for å kunne oppfylle målsetningene som står oppført i denne personvernserklæringen, spesielt for å oppfylle våre forpliktelser iht. avtaler og lovverk.